Alt ili ne, Balaji, opet to radiš u Karrle Tu Bhi Mohabbat

Alt Balaji, online platforma u vlasništvu Balaji Productions Ekta Kapoora, okupila je omiljeni televizijski par Sakshi Tanwar i Ram Kapoor iz Bade Achhe Lagte Hain za web seriju od 15 epizoda pod nazivom Karrle Tu Bhi Mohabbat.

Sakshi Tanwar, Ram Kapoor, Karrle Tu Bhi Mohabbat web serija, Karrle Tu Bhi Mohabbat fotografije

Nova web serija Sakshija Tanwara i Rama Kapoora Karrle Tu Bhi Mohabbat ima 15 epizoda.

Nedavno sam gledao svih 15 epizoda Karrle Tu Bhi Mohabbat, s omiljenim parom malih ekrana Ram Kapoorom i Sakshi Tanwarom u Alt Balajiju. Još uvijek se nisam oporavila od toga koliko je scenarij za Bade Achhe Lagte Hain bio teško iskvaren nakon početnih epizoda, s istim glumcima. Ali, nisam razmišljao o svemu tome kada sam se upustio u gledanje serije na internetu, čak i nestrpljivo plaćajući pretplatu nakon prvih nekoliko epizoda kako bih mogao nastaviti s gledanjem. Naravno, moji najgori strahovi su se ostvarili pred kraj i ne zadržavam dah za drugu sezonu. Prije nego što uđemo u razloge toga, prvo, evo što mi se svidjelo u emisiji.



Evo upozorenja za spojler, ako ćete nastaviti čitati. Dakle, kako ide radnja — dva singla u gradu, jedan je zvijezda koja izaziva bes na padu karijere i ima problem s pićem, koju igra Ram Kapoor kao Karan Khanna, a drugi njegov savjetnik za borbu protiv ovisnosti Tripura Sundari Nagarajan (ili Tipsy, koju glumi Sakshi Tanwar) koja je opsjednuta svojom stopom uspjeha, a također uglavnom nema život, osim što radi, zalijeva svoje biljke i razgovara s majkom nekoliko puta dnevno. Bili su zajedno pod jednim krovom kada je pozvan da prisustvuje vjenčanju svoje kćeri koje su organizirali njegova bivša supruga i njezin suprug izvan Mumbaija, gdje ga mora pratiti njegov savjetnik.

Moj omiljeni lik u seriji? Romila Aunty, 'chachi' budućeg mladoženja, koja je progonitelj Rama Kapoora iz vremena kada su zajedno glumili u filmu. Sviđa mi se način na koji se dopire do starih bollywoodskih brojeva dok ga špijunira kroz pukotinu na vratima ili iza grmlja. Komično je i zabavno, a nju nije briga ima li muža, čak i kad joj netko kaže Romila, ne možeš to, udana si! Naravno, može.



Dok Kapoorov lik pokušava pridobiti Tipsynu majku, ona zabrinuto primjećuje svom rođaku da flertuje sa starijom damom. Rođak se šali: Da, pogledaj požudu (havas) u očima svoje majke. Pune ocjene za priznanje da žene bilo koje dobi mogu imati želje.

karenjit kaur sezona 2

Osim toga, kad Kapoor pokuša upoznati svoju otuđenu kćer, ona primijeti da mora biti pijana da bi razgovarala s njim. Dakle, u sceni koja je ranije bila rezervirana za očeve i sinove, njih dvoje se okupljaju na sesiji povezivanja uz boce piva. Dok pričaju, shvaćaju koliko su slični. Zabilježite jednu za progresivnost. Osim toga, tijekom priprema za vjenčanje, kada otac dobije napad jer sazna da je kći bila u živoj vezi sa svojom zaručnicom, svi ostali tu vijest tretiraju kao nesreću. Sve do Tanwarovog navodno konzervativnog karaktera, koji to uspoređuje s isprobavanjem odjeće u probnoj sobi prije kupnje. Pune ocjene za cool!

Pa, zašto ne čekam suspregnutog daha sljedeću sezonu, u tom slučaju? U posljednjoj sceni (upozorenje na spojler!), kada su njih dvoje priznali da su zaljubljeni, požure u bolnicu kako bi otkrili da je trenutni suprug u komi i da možda diše posljednji put. Za Kapoora je ostavio videoporuku u kojoj mu zahvaljuje (iako izgleda prilično zdravo) što mu je omogućio da bude dio života njegove bivše supruge i kćeri. Ali, sada kada je na odlasku, obavještava ih da ih Kapoor može vratiti, ali se ovaj put mora bolje pobrinuti. Kako završava finale sezone, vidimo kako se Kapoor ispričava Tanwarovom liku i zauzima svoje mjesto pored druge dvije žene, dok kreće u suprotnom smjeru.

Također pročitajte | Glumac web-serije Romil And Jugal Manraj Singh kaže da mu nije bilo neugodno ljubiti svog kolegu Rajeeva Sidharthu

Nakon što sam odgledao dovoljno serija u kojima saas-bahu i spletkarenje žena dolaze niotkuda, ovo je moj znak da prestanem gledati. U sljedećoj sezoni bivša supruga zasigurno će postati posesivna i pokušati vratiti svoje kandže u zvjezdanog muža, kćer će im sigurno pomoći da se ponovno spoje i prije nego što shvatite, iza vrata će prisluškivati ​​manipulativne žene kako bi Tripura Sundari i Karan Khanna bili razdvojeni. Ali, Balaji, ja sam na tebi... i tretirat ću prvu sezonu kao cijelu seriju. Možda mi još uvijek dokažeš da griješim, ali nekako sumnjam u to. Bilo je lijepo dok je trajalo.

(Spisateljica je urednička savjetnica i suosnivačica The Goodwill Projecta. Ona tweeta @anuvee) Izneseni stavovi su osobni.)